Archive for december, 2010

De postbehandeling

Als creatieve afsluiter van het hoofdstuk “kantoortechnieken: de postbehandeling” ontwierpen de leerlingen van 3 Kantoor een eigen postzegel! Thema: (kerst)feest! Een op en top originele manier om brieven al meteen te personaliseren!

2BK op uitstap in Brakel

De klas 2 Kantoor bezocht het winkelcentrum van Brakel. De leerlingen maakten er schetsen van verschillende winkelinrichtingen. Het doel van een goede winkelinrichting is de aandacht van de klant te trekken. De uitstraling, het imago van de winkel bevordert op die manier de verkoop concludeerden de leerlingen.

Oudercontact

Om de resultaten van de examens te bespreken wordt er op donderdag 23 december van 18u00 tot 21u00 een oudercontact georganiseerd in ons schoolrestaurant.  

Examens december 2010

Via onderstaande link kunt u het examenrooster december 2010 bekijken. Wij wensen onze leerlingen veel succes tijdens de examens! EXAMENROOSTER DECEMBER 2010

Ethisch verantwoord consumeren

In het kader van de lessen economie / handel en de week van fairtrade  leerden de leerlingen dat het koopgedrag kan beïnvloed worden door o.a. de prijs, onze drang naar gezonde voeding, milieu, … maar ook door Eerlijke Handel. De achtergrond van een fairtrade product is zeer complex: waar komt het vandaan? Hoe wordt het gemaakt? […]

Netbal

Op woensdag 24 november 2010 zijn een aantal van onze leerlingen netbal gaan spelen in de sporthal van Brakel.

Minivoetbal meisjes

Op woensdag 15 september 2010 was er minivoetbal voor meisjes. Een aantal van onze leerlingen waren ook van de partij!

Loopwedstrijd

Op woensdag 22 september 2010 vond de loopwedstrijd plaats. Veel leerlingen van onze school trokken hun loopschoenen aan en gaven het beste van zichzelf!

Molsbroek

Op vrijdag 17 september hebben onze leerlingen van 3A en 3H een bezoek gebracht aan het natuurdomein Molsbroek te Lokeren. Daar hebben ze een biologisch en chemisch wateronderzoek uitgevoerd. Zij werden bijgestaan door mevr. Van Glabeke en dhr. Van Wijmeersch.

Bier brouwen op school