Archive for februari, 2013

Hou je van muziek? Werk je graag in team? Durf je het aan om in verschillende talen te zingen? Dan ben jij diegene die we zoeken! Klik op de afbeelding hierboven voor meer informatie!

Mini Babybel

Deze week kreeg iedere leerling een Mini Babybelkaasje als gezond tussendoortje. Deze kaasjes werden onze school aangeboden door het CLB in het kader van gezondheidsbeleid. Ook de leerlingen van onze basisschool smulden mee van dit lekkere kaasje.

Dikke truiendag

Op donderdag 21 februari was er voor elke leerling die zijn/haar eigen tas meebracht warme chocomelk of soep tijdens de pauze van 10u15. Wij hebben op donderdag 21 februari de verwarming een paar graden lager gezet. De dikke truiendag was op woensdag, maar om organisatorische redenen heeft onze school de dag erna de dikke truiendag […]

Rechtbank Gent

De rechtbank van Gent kregen op woensdag 6 februari 2013 het bezoek van onze leerlingen van 5 en 6 Latijn en Humane Wetenschappen. Ze kregen een begeleide rondleiding in de rechtbank door een advocaat van de balie. De leerlingen woonden ook een rechtzitting bij. Mevr. Gesquière en mevr. Ghijs waren mee als begeleiders.

Demoles GeoGebra

Op dinsdag 5 februari hebben de leerlingen van het eerste jaar een demoles GeoGebra gekregen van mevr. De Lange.  GeoGebra is een vrij beschikbare multi-platform dynamische wiskundesoftware voor alle onderwijsniveaus waarbij meetkunde, algebra, tabellen, grafieken, statistiek en analyse worden gecombineerd in één enkel eenvoudig te gebruiken pakket. Het pakket werd meerdere malen bekroond met diverse […]

KLIK OP HET SKIËRTJE VOOR FOTO’S VAN DE SKIREIS!