Archive for februari, 2014

Schrijf je voor 4 maart in via onderstaande link: INSCHRIJVEN De show start op 28 maart om 16 uur. Be there ! ! !

Probeerles Plastische Opvoeding

Op donderdag 27 februari bezochten onze leerlingen van het zesde studiejaar van de basisschool de PO-klas. Daar kregen ze een lesje van mevr. Leblanc. Iedereen was druk bezig en het uurtje vloog voorbij!

Grote opkomst schoolreünie

Op zaterdagavond 22 februari 2014 was er op school een reünie van de oud-leerlingen met afstudeerjaar 2013 tot 2003. Oud-klasgenoten zagen elkaar terug en haalden verhalen van vroeger op bij een glaasje en een hapje. Het was een leuke en gezellige avond.

100-dagen

Op 21 februari vierden onze laatstejaars hun “100-dagen”. Allen waren verkleed in een dier en de andere leerlingen werden onthaald op een muzikale manier. De school bood hen daarna een lekker ontbijt aan in het schoolrestaurant, waarna onze schoolbus hen naar bowling “De Kegel” voerde. Daar speelden ze 2 bowlingspelletjes en als afsluiter werd hen spaghetti voorgeschoteld!

Op zaterdag 22 februari 2014 organiseert onze school een reünie. Via deze link kunt u inschrijven. Inschrijven kan tot 7 februari!

Dikketruiendag 14 februari 2014

Aangezien dit jaar Dikketruiendag op Valentijn viel, werd gevraagd aan de leerlingen om zich zoveel mogelijk in het rood te kleden. Enkele leerlingen waren van kop tot teen in het rood en wonnen daardoor een bioscoopticket! Proficiat ! ! !

Workshop “Verkiezingsstrijd ’14”

Woensdag 12 februari namen onze leerlingen van de 3e graad TSO/BSO deel aan de workshop ‘Verkiezingsstrijd ‘14’. Deze workshop heeft als doel de leerlingen voor te bereiden op de verkiezingen van 25 mei 2014. Dit zowel voor de Vlaamse, federale als Europese verkiezingen. Aan de hand van een rollenspel ontdekten ze hoe deze drie niveaus zich […]