Franse film

In Intouchables, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Philippe Pozzo di Borgo, volgen we Philippe, een gehandicapte blanke rijke man, en zijn verzorger Driss. Driss, een kansarme zwarte immigrant, is het voorbeeld van iemand die je niet graag in huis zou nemen. Hij wil niet werken, heeft een strafblad, liegt en steelt. Hoe raakt een Westerse onaanraakbare bevriend met een gehandicapte aristocraat?

De leerlingen van 4, 5 en 6 ASO, alsook 5BI, 3 en 4 TSO kwamen het te weten op 5 februari. De film werd vertoond in onze turnzaal. U kan de trailer bekijken door hier te klikken!

Als vriendschap en vertrouwen in één film samengevat kunnen worden, dan gebeurt dat absoluut in deze film. Intouchables, die de Franse film van het afgelopen jaar was en inmiddels de Franse top drie van meeste bioscoopbezoekers ooit is binnengedrongen, geeft een eerlijk inzicht in het moeilijke leven van de invalide Philippe en zijn uiterste vertrouwen in de mens dat niet alles wat slecht lijkt ook slecht is.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.