Projectweek

De werkgroep “Gezondheidsbeleid” organiseerde van 12 tot 16 mei een projectweek waarin gewerkt werd rond de thema’s mobiliteit, gezondheid, energie en milieu. In die week werd het uurrooster door elkaar gegooid, waardoor de leerlingen de school op een andere manier konden beleven. De week startte met een sportdag op en rond “de Rijdtmeersen” en eindigde eveneens sportief met een fietstocht en een wandeltocht doorheen de regio Brakel. Op de andere dagen waren er uitstappen gepland naar een bioboerderij, de brandweer en het containerpark. En onze jongste leerlingen gaven het goede voorbeeld met een zwerfvuilactie en het creatief bezig zijn met afval. Verder kwam ook de politie op bezoek voor onze fietsers en was er voor onze leerlingen iedere dag een gezond middagmaal voorzien, met op dinsdag en vrijdag een fruitbrochette en een gezond ontbijt er bovenop. De werkgroep kon dan ook met veel voldoening terugblikken op een geslaagde week.

 Uitslag wandeltocht

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.