Sven NYS SPREEKT!

Tickets zijn te reserveren via onderstaande link, maar wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

! ! ! UITVERKOCHT ! ! ! UITVERKOCHT ! ! ! 

Binnenkort komt niemand minder dan Sven Nys spreken in onze school. Het belooft een interessant programma te worden met een kampioen van formaat.

SVEN NYS ALS SPREKER
Sven Nys beter bekend als “de Kannibaal van Baal” is een van de beste veldrijders die ooit bestaan heeft. Hij behaalde met 291 een recordaantal overwinningen waaronder twee keer Wereldkampioen, negen keer Belgisch Kampioen, zeven keer het Wereldbeker eindklassement, dertien keer de Superprestige en acht keer de GVA trofee.

De vele ervaringen die Sven Nys op deed tijdens zijn sportcarrière zijn de basis voor de lezingen die Sven brengt voor bedrijven, seminaries of speciale gelegenheden. In zijn presentatie geeft Sven een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor de factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Hoe heeft hij zijn carrière opgebouwd? Welke skills heb je nodig voor een glansrijke carrière? Hoe kan je iets negatief omzetten in iets positief? Hoe kan sport mensen verbinden met elkaar? In zijn verhaal komen de belangrijkste elementen aan bod zoals teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid. Dit alles wordt rijkelijk geïllustreerd met heel concrete voorbeelden, filmpjes en foto’s.

JONATHAN BOCKSTAEL
In een ver verleden is Jonathan eventjes wielrenner geweest, maar te weinig doorzettingsvermogen deed hem bezwijken aan de immense druk. Zijn passie en de liefde voor de sport zijn er echter alleen maar door toegenomen. Zijn echte gave komt nu pas bovendrijven. Velen wisten het al, maar de buitenwereld kon eindelijk ook kennismaken met het talent waarmee Jonathan nu op de podia staat, getuige de meer dan 200,000 YouTube-gebruikers die voor hem een grote rol weggelegd zien als animator / imitator.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.