VLAJO ondernemer voor de klas

Gastspreker Geert Meersschaert voor Bridon-Bekaert

Op 22 januari kwam dhr. Meersschaert aan onze laatstejaars van de richtingen AC-IT, ELME, MO, IO en ECO vertellen hoe een bedrijf werkt. Na een voorstelling van het bedrijf Bridon-Bekaert, waar dhr. Meersschaert al meer dan 20 jaar actief is in diverse beleidsdomeinen, ging de spreker interactief met de leerlingen aan de slag. Doel hiervan was om de leerlingen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en hun ondernemingszin aan te wakkeren. Dit is een initiatief van VLAJO, Vlaamse Jonge Ondernemingen, om  jongeren een beter beeld te geven van wat ondernemen en werken in een onderneming betekent, ze uit te leggen welke vaardigheden belangrijk zijn op de werkvloer, maar vooral om ze goesting te doen krijgen om ondernemend te zijn. De persoonlijke verhalen van de ondernemer die even op de klasvloer komt, kunnen inspirerend zijn voor onze jongeren.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.