Strip inzamelactie ten voordele van Suriname

Onze strip inzamelactie is een succes! We hebben verschillende tientallen strips ingezameld, gaande van Jommeke, Suske en Wiske, Kiekeboe tot FC De Kampioenen, De Rode Ridder en nog zoveel meer! We zijn enorm tevreden met dit resultaat.

Ondertussen weten we ook hoe we de strips in Suriname zullen krijgen. In september 2019 komen 3 collega’s van onze partnerschool uit Suriname op bezoek bij ons en zij zullen alles meenemen en versturen vanuit Amsterdam. Dit is een goedkope oplossing en bovendien zijn we dan zeker dat de strips op hun bestemming komen. Wij stockeren de strips nog even op onze school tot september!

De inzamelactie loopt nog tot en met vrijdag 22 februari. Wij wensen iedereen te bedanken die zijn steentje (stripje) heeft bijgedragen aan deze actie!!!

Vanaf maandag 4 februari tot vrijdag 22 februari 2019 organiseert onze school een strip inzamelactie! Heb je nog oude stripverhalen liggen op je zolder, op je kamer of ergens anders? Help onze partnerschool in Suriname dan en geef de stripverhalen een nieuwe bestemming. U kan de strips gewoon binnenbrengen op het secretariaat. Wij zullen instaan voor de verzending naar Suriname.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en onze Surinaamse school zal ons heel dankbaar zijn! Er wordt enorm veel belang gehecht aan onze Scholenband! U kan alles volgen via deze link: klik hier

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.