Wat na het secundair onderwijs?

Maaike Teirlinck, diensthoofd communicatie HOGENT, kwam op vrijdag 11 oktober bij ons op school langs om de leerlingen van 6ASO en 6TSO hierover toelichting te geven.

Mevrouw Teirlinck verkende met de leerlingen de organisatie van het hoger onderwijs, de structuur master en bachelor, het leerkrediet, studiepunten, het studiekeuzeproces, de ondersteuningsmogelijkheden, verschillende studierichtingen, enz. Er bleef ook nog tijd over om vragen te stellen en de leerlingen konden ook individueel met hun vragen terecht bij de gastspreker.

De leerlingen worden begeleid om de juiste keuze te maken na het secundair onderwijs. Tijdens het traject onderwijsloopbaanbegeleiding ondersteunen we hen om hun interesses en bijhorende studierichtingen te verkennen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.