Oud-leerling Bram De Geyter in de kijker

Bram De Geyter studeerde af in 2010 in de richting Boekhouden-Informatica. Tijdens het schooljaar 2010-2011 studeerde Bram een jaar lager onderwijs in Ledeganck te Gent. Hij startte bij Samsonite in Oudenaarde als picker. Na dit interimcontract werd Bram postbode bij Bpost in Brakel. 5 jaar later zette Bram de stap naar de medische wereld. In 2017 besloot Bram deze nieuwe richting in te slaan en startte hij de opleiding dringende geneeskundige hulpverlening (DGH) aan de Provinciale Academie voor Urgentiediensten en Lokale Overheden (PAULO). Bram is sindsdien werkzaam als ambulancier dienst 112 (AMB-DGH). Bram staat alle dagen klaar om mensenlevens te redden.

Bram gaat vaak fietsen met vrienden om zich te ontspannen. Ook kan hij genieten van een goede film. Aan Atheneum Brakel heeft Bram veel mooie herinneringen, zoals de band en vriendschap die er is met je medeleerlingen, ook het plezier met de leerkrachten die met al hun passie de leerlingen veel willen bijleren. “Het is niet altijd leuk, maar ik vond het toch één van de mooiste periodes in mijn leven”, zo herinnert Bram zich zijn schoolperiode.

Bedankt voor dit interview Bram, wij wensen je heel veel succes toe!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.