Inzamelactie Oekraïne

De oorlog in Oekraïne laat niemand onberoerd. Daarom organiseren de leerlingen van de richtingen Humane Wetenschappen en Wereldwijs van het GO! Atheneum Brakel op school een inzamelactie . Uit solidariteit voor alle oorlogsslachtoffers. Dit vanaf maandag 14 maart t.e.m. vrijdag 25 maart.

We zamelen materiaal in dozen in, ten voordele van de oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Dit in samenwerking met de gemeente Brakel.

https://www.hln.be/brakel/gemeente-voorziet-centraal-inzamelpunt-voor-hulp-aan-oekraine~ad014456/

Volgende materialen zijn heel welkom: dekens, warme kledij, voedsel in blik of droge voeding, plooibedden, EHBO-materiaal, zaklampen, farmaceutische en hygiëneartikelen. Maar ook vooral voor de kinderen luiers en babyvoeding.

Alle materiaal is welkom vanaf 08u ‘s ochtends tot 15.15, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.