Olympiade Frans

Weet jij in hoeveel landen Frans een officiële taal is?
Weet jij hoog de Eiffeltoren is?
Weet jij hoelang de Champs-Élysées is?

Op dit soort vragen moest er, gelukkig, geen antwoord geformuleerd worden op de Olympiade Frans. Tijdens de maand mei namen alle leerlingen van 1A en 2A deel aan de wedstrijd ‘Olyfran’, een internetwedstrijd om hun kennis van het Frans te testen.

Deze wedstrijd werd ondertussen al voor de 35ste keer georganiseerd. De leerlingen kregen uitdagende meerkeuzevragen voorgeschoteld.

Hoe onze leerlingen het deden, zal pas later bekend gemaakt worden. De leerkrachten, mevr. Wittevrongel en mevr. Van Esser, hopen in ieder geval dat enkele leerlingen beloond zullen worden met een mooie prijs!

Hieronder enkele sfeerbeelden!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.