Uitstap 5HW naar Gent

Donderdag 9 februari zijn de leerlingen van 5 HW naar Gent getrokken, voor een gevarieerde mix tussen cultuur- en gedragswetenschappen. Ze werden begeleid door de leerkrachten en een enthousiaste ouder.

Tijdens de voormiddag hebben de leerlingen het nieuw gerechtsgebouw van Gent bezocht. Ze werden gegidst door een advocaat. Ze hebben de assisenzaal bewonderd, en hebben rechtszaken bij de politie- en correctionele rechtbank mogen bijwonen. Nog tijdens de voormiddag, hebben ze hun favoriete kunststijl mogen ontdekken in het museum van Schone kunsten te Gent. Tijdens de namiddag stond een observatiebezoek in een methodeschool te Merelbeke op het programma. Dit om leerlingen in contact te brengen met de humanistische vorm van psychologie.

Een veelzijdige dag, die gesmaakt werd door de leerlingen!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.