Dexia Brakel

Op de vraag welke eigenschappen een “bank” dient te hebben, schuiven jongeren betrouwbaarheid, eerlijkheid, duidelijke informatie en vlotte toegankelijkheid als belangrijkste kenmerken naar voor. Meer dan de helft hecht er belang aan dat de bank goede voorwaarden aanbiedt.

Heb ik de toestemming van mijn ouders nodig om een rekening te openen? Kan ik mijn gsm-kaart herladen via mijn zichtrekening? Hoe werken de bankautomaten? Wat is eigenlijk het verschil tussen een bankkaart en een kredietkaart? Hoe kan men een kluis huren? enz… Op deze vragen kregen de leerlingen van het 2de leerjaar moderne wetenschappen, handel en kantoor deskundige antwoorden tijdens uiteenzettingen en demonstraties van de kantoormedewerkers.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.