moderne lokalen.

Onze moderne klassen zijn allen uitgerust met een Clevertouch. Dit is een interactief scherm dat je leerkrachten toelaat om op verschillende (en digitale) manieren de leerstof aan te bieden. Op die manier zit er variatie in de lessen en word je voortdurend uitgedaagd om actief mee te denken.

sportterreinen.

Op onze ruime, open speelplaats beschikken we over verschillende sportvelden. Zo hebben we een voetbalveld, een basketbalveld, een sportkooi en een verspringstrook. Een mooie leeromgeving voor onze leerlingen van de richting Sport. Ook de andere leerlingen kunnen hier terecht tijdens de pauzes.

STEM-klas.

In de STEM-klas kan je aan de slag met de 3D-printers, een lasercutter die verschillende ontwerpen kan laseren uit hout en andere materialen, een snijplotter, een heatpress en een mugpress, programmeerbare drones, LEGO Mindstorms, LEGO Spike, Arduino Uno sets, BBC micro:bits, microcontrollers en sensoren.

atelier.

In onze goed uitgeruste praktijklokalen en het atelier kunnen alle leerlingen uit de richtingen STEM-technieken, elektromechanica, elektriciteit en preventief onderhoud machines en installaties terecht. De projectmatige aanpak zorgt dat de theoretische kennis wordt gekoppeld aan voldoende oefenmomenten waarin de nodige competenties worden ontwikkeld.