schooluren, vakanties en vrije dagen.

De lessen starten om 8.20u en eindigen om 15.15u of om 16.05u. Voor leerlingen van de eerste graad eindigt de schooldag altijd om 15.15u.

Op woensdag stopt de school om 11.55u, op vrijdag mag iedereen om 15.15u naar huis.

Je kunt alle dagen op school terecht vanaf 7.30u. Op maandag, dinsdag en donderdag kan je tot 16.55u blijven. Er is dan ook avondstudie.

middagpauze.

Onze leerlingen nemen hun middagpauze tussen 12.45u en 13.35u.

  • warme maaltijden
    Leerlingen op onze school hebben de mogelijkheid om ‘s middags een warme maaltijd te nuttigen aan de democratische prijs van € 5. Soep kost € 1.
  • sport
    Tijdens de middagpauze kunnen onze leerlingen sporten (basket- of voetballen) op onze sportterreinen op de speelplaats. Er wordt op dat ogenblik toezicht gehouden door een van onze sportleerkrachten, die toeziet op fair play of soms tornooien organiseert waar alle leerlingen kunnen aan deelnemen.

kalender.

In de kalender vind je de schooldagen, vakanties en vrije dagen, alsook enkele belangrijke data zoals voor oudercontacten, de sportdag of de GWP-week.

betaalkaart.

Onze school is een cash-vrije school. Alles, van maaltijden tot eendaagse uitstappen en GWP’s, wordt betaald met de digitale betaalkaart. Deze wordt beheerd en opgewaardeerd via Smartschool. Ook betalingen kunnen via Smartschool worden gedaan.

chromebook.

Als leerling van onze school krijg je een Chromebook in bruikleen. Je mag die mee naar huis nemen en in de vakanties bij je houden. Zo kan je zowel op school als thuis met je digitale leeromgeving, zoals Smartschool, Google Classroom en de digitale platformen van werkboeken, aan de slag.

Elke nieuwe leerling ontvangt bij het begin van het schooljaar 2023-2024 een Chromebook.

schoolreglement.

Een school is een kleine gemeenschap, de maatschappij in het klein, als het ware. Dat betekent natuurlijk ook dat er bepaalde regels moeten worden gevolgd. Daarvoor hebben we een schoolreglement. Meer daarover lees je hieronder.