eerste schooldag

De zomervakantie is bijna achter de rug en de eerste schooldag nadert. Daarom geven we je graag al wat informatie mee.

Start je in het eerste jaar? Dan ben je vanaf 8.00 uur welkom. Je ouders kunnen genieten van een kopje koffie terwijl jij kennismaakt met je klasgenootjes en klascoach. Daarna word je verwelkomd door de directeur en het beleidsteam en ga je met de klascoach naar je klas om verder uitleg te krijgen over onze school.

De leerlingen van het 2de jaar worden om 9.10 uur op school verwacht. Voor de leerlingen van de tweede graad start de schooldag om 10.00 uur en voor wie in de derde graad zit, is dat om 11.05 uur. De klascoach zal je komen halen op de speelplaats.

Het volstaat om schrijfgerief en een cursusblok mee te brengen op de eerste schooldag. De leerlingen van de studierichting Lichamelijke Opvoeding en Sport en de studierichting Sport brengen een sportoutfit mee.

Ben je een nieuwe leerling in het tweede t.e.m. zevende jaar? Dan wordt er voor jou in de loop van de dag een rondleiding voorzien, zodat je de school meteen wat beter kan leren kennen.

Leerlingen die dat wensen, kunnen een warme maaltijd eten of een broodje bestellen op het secretariaat.

De lessen eindigen op 1 september voor alle leerlingen om 15.15 uur.

Tot vrijdag!