Teambuildingsdag eerstejaars

Op vrijdag 8 september vond onder een stralende zon onze teambuildingsdag voor de eerstejaars plaats. De nieuwe leerlingen uit het eerste middelbaar konden die dag op een speelse manier kennismaken met elkaar.

We startten ’s ochtends met een ontbijt van lekker brood en fruit. Daarna begonnen de spelletjes. De leerlingen moesten foto’s van leerkrachten opnieuw in elkaar puzzelen, in een woordzoeker namen van hun leraren ontdekken, liedjes herkennen, hun zintuigen gebruiken om te raden wat er in dozen en flessen zat, torens maken met spaghetti en marshmallows, speeddaten, een zeil omdraaien waar ze opstonden zonder dat er iemand vanaf stapte en een schilderij uitbeelden.

’s Middags kon iedereen de honger wegwerken met frietjes en vol-au-vent.

In de namiddag gingen we de sportieve toer op. De leerlingen gingen aan het klimmen op de klimrekken, konden boogschieten, moesten tennisballen in een emmer mikken en werkten in groepjes samen tijdens het zaklopen en samen stappen op latten.

De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking voor de beste teams van de spelletjes in de voormiddag en de sport in de namiddag. Daarna kon iedereen genieten van een heerlijk ijsje!

Meer foto’s vind je op onze Facebook-pagina.