clean.air.act!

Dit schooljaar hebben wij, de STEM-leerlingen van 5 en 6, hard gewerkt aan het project “Clean.Air.Act!” (www.clean-air-act.eu). Tijdens de lessen van Dhr. Demortier hebben we intensief met onze Noorse medestudenten van RUD Videregående Skole samengewerkt aan dit project.

Een hoogtepunt was zeker de Erasmus-uitwisseling deze winter, wat voor ons een geweldige ervaring was ondanks de ijskoude -24°C. Nu het project bijna is afgerond, stond een uitwisseling met onze Noorse partners op de planning. Helaas konden Frans en Imre, de twee Noorse studenten, niet naar België komen vanwege hun aankomende examens en stages. Maar hun leraar, Jens-Petter Jackwitz, kwam in de week van 26 tot 31 mei 2024 naar België om samen met ons de resultaten en voortgang van het project te bespreken. Het was super om hem weer te zien!

Voor volgend schooljaar staat er alweer een nieuwe samenwerking op de planning, met een nieuw Erasmus-project. We kijken er echt naar uit!