bedrijfsbezoek top bronnen.

Op dinsdag 6 juni deed onze school een uitstap met 6 mechanisch onderhoud en 7 industrieel onderhoud naar het bedrijf Top Bronnen te Brakel.

Bij aankomst in het bedrijf werden we verwelkomd door de HR verantwoordelijke van het bedrijf, mevrouw Heyman Sigrid. Zij gaf op haar beurt het woord door aan de verantwoordelijke voor de techniekers, die de rondleiding voor zijn rekening nam.
We kregen tijdens deze rondleiding een duidelijker beeld van het productieproces van de verschillende drankjes. Top Bronnen maakt frisdranken voor o.a. Colruyt en Aldi.

Op het einde van de rondleiding kregen de leerlingen een papier met daarop een openstaande vacature als storingstechnieker. Enkele leerlingen maakten hiervan gebruik om hun sollicitatiebrief op te sturen. Na het sollicitatiegesprek heeft Top Bronnen besloten om één van de jongens van 7IO aan te nemen.

We hopen ook om in de toekomst een verdere samenwerking te kunnen realiseren wat betreft stageplaatsen.

Tenslotte wil de school het bedrijf Top Bronnen bedanken voor het openstellen van hun bedrijf, de leerlingen vonden dit een leuke en leerrijke ervaring!