leren over technologie

Op 30 november 2023 verwelkomde de klas 2A STEM mevrouw Katty Duville, zaakvoerder bij ESQ Solutions, als gastspreker. Ze deelde boeiende inzichten uit de wereld van technologische innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap.

ESQ Solutions staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige technologische oplossingen. Niet enkel de zakelijke aspecten van ESQ Solutions werden besproken, maar ook mevrouw Duville persoonlijke ervaringen, waardoor de klas een uniek inzicht kreeg in de uitdagingen en successen van een zaakvoerder.

Bij een interactieve opdracht moesten de leerlingen duurzame oplossingen bedenken voor het productieproces van aardappelen. Hierbij konden ze hun STEM-vaardigheden toepassen en creatief nadenken over milieuvriendelijke benaderingen binnen de landbouwsector.

We danken mevrouw Duville voor haar komst. De nieuwsgierigheid naar de wereld van duurzaamheid is zeker en vast aangewakkerd!